Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6963 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
Pytanie brzmialo : czy bylaś(jeśli mówisz o mieszaniu) I kto tu ma problem z rozumieniem tekstu psculkas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
psculkas napisał:
retier1 napisał:
psculkas napisał:
retier1 napisał:
psculkas napisał:
wszystko zależy od retiera1 heh a mi jak na złośc nie chce się !!!! To co,mam lecieć po flaszkę

a gdzie o tej porze cokolwiek kupisz??? lepiej pozostaw swoje 4-ry zgrabne literki na krześle i dotrzymaj nam towarzystwa wiesz, jak udowodniono naukowo, grupy mieszane są najwydajniejsze
Czyżbyś była kiedyś w bractwie,vzy też sekcie jehowych? To może być ciekawy temat

Jeżeli się mnie zapytałeś o to czy jestem ŚWIADKIEM JEHOWYM to nie jestem. I nie wiem jaki ciekawy temat w tym widzisz??

A ja widze,naocznym swiadkiem kiedys bylam,gdy odbywal sie chrzest jehowych w basenie,a w zwiazku z tym chcialam powiedziec,ze chetnie bym sie teraz znalazla w podgrzewanym basenie,poplywalao by sie ojjjjjjjjjjjj poplywalo............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
heh masz rację, niepoprawnie sformułowałam moją odpowiedź- otóż, nie jestem, ani nie byłam..... Lepiej???? chociaż zastanawiam się nad uszyciem laleczki voodoo, by się na Tobie zemścic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
................ a,przypomniałem sobie że mam flaszkę nalewki porzeczkowej na czystym spirytusie,także ja mam co pić a wy dziewczyny teraz herbatkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
spoko, poszukam... może jakiś źeńszeń się znajdzie.... ooooo i amol w apteczce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
Pytanie brzmialo : czy bylaś(jeśli mówisz o mieszaniu) I kto tu ma problem z rozumieniem tekstu psculkas

Ja ,bo juz za duzo wypilam
Musze bardzo oczka mruzyc,zeby przeczytac,co napisaliscie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
heh masz rację, niepoprawnie sformułowałam moją odpowiedź- otóż, nie jestem, ani nie byłam..... Lepiej???? chociaż zastanawiam się nad uszyciem laleczki voodoo, by się na Tobie zemścic A w którym miejscu będziesz mnie przyszpilać Wiesz,muszę się troche przy gotować psychicznie,to nie będzie tak bolało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
retier1 napisał:
psculkas napisał:
heh masz rację, niepoprawnie sformułowałam moją odpowiedź- otóż, nie jestem, ani nie byłam..... Lepiej???? chociaż zastanawiam się nad uszyciem laleczki voodoo, by się na Tobie zemścic A w którym miejscu będziesz mnie przyszpilać Wiesz,muszę się troche przy gotować psychicznie,to nie będzie tak bolało

no wiesz moja mama zawsze mi mówiła Sylwia wal w j.j. chyba posłucham się jej rady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
O k.....................wa,aż tak brutalnie???? To już zaczynam ciągnąć z gwinta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
a na co liczyłeś??? na litośc??? otóż wyobraź sobie, że nie ma litości Masz racje walnij z gwinta, niech Cie przymroczy....chociaż nie znasz dnia, ani godziny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok